Trainingen 2020

Vanaf 18 mei kan er op de polsstokaccommodatie in Vlist weer actief gesport worden. Door de ruimere regels van de gemeente is er voor iedereen de mogelijkheid om te sporten in corona stijl. Dit is helaas niet zoals we gewend zijn, maar we gaan er het beste van maken met elkaar.
Voorzichtigheid voor jezelf (sporter) en voor anderen (vrijwilligers) blijft geboden. Gebruik je gezond verstand, bij ziekteverschijnselen BLIJF THUIS!
Zorg dat je geen onnodige risico’s neemt door blessure of verwonding, breng je jezelf en anderen niet in gevaar. Lees het protocol voor veilig sporten en de geldende regels.
Neem je kleding, handdoek, band en wat te drinken mee. Het clubgebouw is dicht, ga thuis naar de wc. Handen wassen en 1,5 meter afstand zijn een must. Kom niet eerder dan 10 minuten voor de training naar de accommodatie en na de training direct naar huis en daar douchen.
Veel sportplezier

Protocol springers:
➢ Gebruik gezond verstand
➢ Blijf thuis bij verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts! Ook van huisgenoten.
➢ Houd 1,5 meter afstand (twee armlengtes) bij iedere andere persoon buiten jouw huishouden. Uitzondering voor kinderen tot 13 jaar.
➢ Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
➢ Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar toilet
➢ Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden
➢ Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie
➢ Douche thuis, clubgebouw is dicht
➢ Vermijd het aanraken van je gezicht
➢ Schud geen handen
➢ Kom niet eerder dan 10 minuten voor de activiteit aan op de locatie en ga na afloop direct naar huis.
Protocol ouders:
• Laat uw kinderen bij voorkeur op de fiets komen, niet te vroeg maar keurig op tijd. Laat ze eigen handdoek, band en kleding en wat te drinken meenemen, kleedkamers zijn dicht.
• Houd 1,5 meter afstand tot iedereen die niet tot uw huishouden behoort. Halen en brengen aub, blijf niet op de accommodatie. Het clubgebouw is dicht. Dus sorry geen koffie. Haal uw kind op tijd op, de volgende groep moet daar op wachten.
Met dank voor uw medewerking en inachtneming van deze regels en richtlijnen.
Sportief plezier en groet
bestuur Polsstokclub “de Vlist”