Rabobank Krimpenerwaard bokaal 2016

Zaterdag werd in Vlist gesprongen om de Rabobank Krimpenerwaard bokaal.De springers uit Vlist lieten zien dat zij goed kunnen omgaan met de lokale omstandigheden.

Zo wonnen Thomas van Midden (Vlist) en Ricardo Faaij (Haastrecht)  en was Dymphie van Rooijen (Harmelen) de beste dame.

Bij de senioren plaatse Wouter van Midden (Vlist) zich met 17.23 m tussen de topklasse springers in de finale, net voor Theo van Kooten (Haastrecht) die 17.22 m sprong. Maik Backx (Haastrecht) stond na zijn derde sprong van 18.00 m aan de leiding maar werd nog voorbij gesprongen door Erwin Timmerarends  (Montfoort) 18.61 m en Thomas van Midden 18.91 m.

Bij de junioren bleef Ricardo Faaij met 17.95 m Paul van Meijeren (Zegveld) 17.28 m voor.

Dymphie sprong 15.42 m en was daarmee te sterk voor Liesbeth de With (Woerden) 13.27 m en Kimberly Engelhard (Haastrecht) 13. 22 m.

Bij de jongens is Reinier Overbeek (Benschop) in top vorm weer verbeterde hij zijn p.r. tot 17.65 m en verwees Gerwin Kastelein (Zegveld) 17.12 m naar de tweede plaats.

Zaterdagmiddag tijdens een gezellige jeugdwedstrijd werden er ondanks de tegenwind nog vele persoonlijke records gesprongen door de aanwezige talenten. In de tweede klasse stonden in de diverse categorieën ook vele vlisterspringers op het podium:

Mark van der Horst nieuw p.r. Ruben van Eijk, Scott Ottingh, Reinier Rietveld, Iris Mulder, Arie-Jan van de Vlist, Teus Korevaar, zij namen allen een Rabobankbeker mee naar huis.

Zo aan het begin van het seizoen zijn al vele springers in een goede vorm.

Deze week springen we in Jaarsveld en in juni komen de springers weer naar Vlist voor de Samenwerking bokaal.Click to enlarge image 20160521_Vlist_AF_110.jpg